Első bejegyzésben talán illene kicsit arról írni, hogy miért is hozom létre a Nagy és Balogh Építésziroda honlapján ezt a blogot, miről  lesz szó az következőkben. Nos egyrészt segíteni szeretnék olyan kérdések megválaszolásával, amik gyakran felmerülenk a személyes beszélgetések kapcsán, másrészt pedig arra törekszem, hogy kicsit jobban megismerhessetek minket, hogy lássátok, mi mit tartunk szépnek, jónak vagy éppen helyesnek. Így aztán elsősorban a következő témákat tervezem:

Hasznos infók

A tervezés és a bejelentés vagy engedélyeztetés ügyes-bajos dolgairól szóló bejegyzések lesznek ezek, vagy olyan témák, amikre kevesen gondoltok, de hasznos lehet. Tanácsok a telekválasztástól a program kialakításán keresztül a tervfajtákig, e-napló nyitásig, és minden ami menet közben még eszembe jut.

Példák széles e világból

Olyan épületeket szeretnék itt bemutatni, amik akár a maguk valójában, akár az interneten kereszül kerülnek elénk és rajtuk felejtjük a szemünket. Remélem, nektek is tetszeni fognak. Illetve Szeretném majd alkalom adtán a mestereinket is bemutatni, hogy lássátok, kiktől tanultuk a szakmánkat.

Örökség

Egy kis szemezgetés a Fertőpart, a Hanság vagy éppen Sopronnak és környékének épített örökségéből. Vajon mi is az, am ezen a környéken hagyomány volt, mi az, amihez lehet alkalmazkodni, amit érdemes örökíteni.

Belsőépítészet és dekor tippek

Ez pedig itt a lazító sarok lesz, bízom benne, hogy nemcsak nekem, hanem nektek is. Egy kis inspirácó ahhoz, hogy hogyan is lehet majd berendezkedni abban az otthonban, ami a sok kemény munka árán elkészül.

Oszd meg másokkal is, ha hasznosnak találtad!